Értékelések, vélemények

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DJ PITT Esküvői DJ
Average rating:  
 15 reviews
 by Fruzsi és Zsolti
Ezt röviden nem lehet

2022.06.04-én egy olyan szolgáltatásban volt részünk, amiről sokan csak álmodni mernének a nagy napjukon. Zökkenőmentesen, teljes odaadással, minden korosztály igényét kielégítve csináltak feledhetetlen hangulatot a lagzinkon. A hangosítás, a zene és a fények, olyan professzionalitást tükröznek, amit manapság ritkán lehet elvárni egy szolgáltatótól. Természetesen mindenkinek ajánlom Petit és Erikát, mert biztos vagyok benne, hogy nem okoznak csalódást. Életünk legnagyobb buliján vehettünk rész általuk.
Nagyon köszönjük!

 by Dóri & Gergő
Szakmailag és emberileg is 5*

Kedves DJ Pitt & Erika,

Szívből köszönjük, hogy profi munkátokkal hozzájárultatok a Nagy Napunk felejthetetlen élményéhez! Fergeteges hangulatot teremtettetek, tökéletesen alkalmazkodva a mi kívánságainkhoz és a vendégeink igényeihez. Mind a zene, mind a hangosítás szuper volt, a fényekkel pedig csodálatossá varázsoltátok a helyszínt. Sok jó tanácsot adtatok, és a nyitótáncunk zenéjét illetően, vészhelyzetben is remekül helytálltatok. (Örök hála érte! 🙂 ) A többi szolgáltatóval is tökéletes harmóniában dolgoztatok együtt. Szakmailag kifogástalan, csodálatos emberek vagytok!
Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Titeket!

Nagyon jó szívvel ajánlunk Titeket mindenkinek, Nálatok jobbat keresve sem talál az ember! 🙂

 by Örömszülők
Tökéletes választás, csak ajánlani tudjuk!

Kedves Péter és Erika,
örömszülőként köszönjük Nektek, hogy életünk egyik legfontosabb napján velünk voltatok és csodálatossá tettétek gyermekünk esküvőjét! Fantasztikus profizmussal, szeretettel és odafigyeléssel! Szuper volt!
Erika és Gyuszi

 by Edina & Csaba

Nagyon köszönjük, hogy felejthetetlenné tettétek az esküvőnket! Dj Pittnek hatalmas rutinja van, rengeteg hasznos tanácsot kaptunk Tőlük még az esküvő előtt, a szervezéskor is. Az egész napot koordinálta nekünk, vicces és kreatív játékokkal szinesítette. Kedvenc zenéink mellett tényleg mindig tudta, hogy mire van szüksége a násznépnek, és ezért nagyon jól érezte magát mindenki! Röviden jellemezve: segítőkész, megbízható és nagyon-nagyon profi! Tényleg őszintén ajánlom mindenkinek, aki a nagy napra készül!!! 🙂

 by Szandra & Dávid

Balàzsovits Pèter 5*/5*

A tökéletes DJ kiválasztása során nekünk nagyon fontos volt, hogy rugalmas legyen, legyenek mulatós vonalai és modernebb vonalai is. Dj Pitt lenyűgöző! Mindenkinek bátran ajánlom, hatalmas bulit csinált, nagyon érezte, hogy mi kell a vendégeknek és minden volt a repertoárjában:) Még az idősebb korosztály is dicsérte, pedig ők a "csak zenekar lehet egy igazi esküvőn" típusúak 😀

 by Barbi & Àdàm

Kedves leendő Menyasszonyok!

Ha azon gondolkoztok, hogy dj-t szeretnétek az esküvőtökre, ne keressétek tovább, mert a legjobb ember oldalán vagytok!

Teljes porfizmussal hatalmas MARATONI bulit csinált nekünk a nagy napon. 🙂 🙂 🙂

Én eleinte zenekart szeretem volna, de egy pillanatra sem bántam, sőt ha újra kezdeném,nem is gondolkoznék.

Tiszta szívből ajánlom Mindenkinek!

Ja és még 1 plusz: a többi szolgáltató is nagyon örült, hogy Petivel dolgozhattak, mert nem csak Ránk, a Vendégekre hanem a többi szolgáltatóra (CM, fotós, videós) is figyelt.

Szóval Csajok hajrá mert 1 hétvégén csak 1 helyen tud lenni 🙂

Üdv Barbi

 by Tündi és István

Kedves Pitt, Erika,

Nagyon örülünk, hogy hozzájárultatok a Nagy Napunk feledhetetlenné tételéhez! Köszönjük szépen a sok jó zenét, amikre egy fantasztikus buli kerekedett hajnalra!

Üdv,
Tündi és István

 by Erika&István

Többet kaptunk mint amire valaha is gondolhattunk volna. Profin összerakott zenék, minden igényünket figyelembe véve sikerült a hangulatot a tetőfokára emelni. A 25 éves ezüstlagzinkra is őket fogjuk hívni 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Imádjuk őket!

 by Dorka&Zsolti

Köszönünk szèpen mindent!!!

Nagyon jól éreztük magunkat!

Szuperül összeraktátok az egészet!

Mindenkinek tetszett!Üdv: Zsolti&Dorka

 by Bernadett & Norbi

Balázsovits Péter Djpitt és Erika!Iszonyatosan jó bulit csináltatok, a legjobb zenékkel és hangulattal 😊 Mindenki jól érezte magát és azt érezték, hogy az éjjel soha nem érhet véget 😊 Nagyon köszönjük nektek!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»