Értékelések, vélemények

Írj véleményt!
1
2
3
4
5
Értékelem
     
Mégse

Írj véleményt

DJ PITT Esküvői DJ
Értékelések átlaga:  
 12 értékelések
Edina & Csaba itt: DJ PITT Esküvői DJ

Nagyon köszönjük, hogy felejthetetlenné tettétek az esküvőnket! Dj Pittnek hatalmas rutinja van, rengeteg hasznos tanácsot kaptunk Tőlük még az esküvő előtt, a szervezéskor is. Az egész napot koordinálta nekünk, vicces és kreatív játékokkal szinesítette. Kedvenc zenéink mellett tényleg mindig tudta, hogy mire van szüksége a násznépnek, és ezért nagyon jól érezte magát mindenki! Röviden jellemezve: segítőkész, megbízható és nagyon-nagyon profi! Tényleg őszintén ajánlom mindenkinek, aki a nagy napra készül!!! 🙂

Szandra & Dávid itt: DJ PITT Esküvői DJ

Balàzsovits Pèter 5*/5*

A tökéletes DJ kiválasztása során nekünk nagyon fontos volt, hogy rugalmas legyen, legyenek mulatós vonalai és modernebb vonalai is. Dj Pitt lenyűgöző! Mindenkinek bátran ajánlom, hatalmas bulit csinált, nagyon érezte, hogy mi kell a vendégeknek és minden volt a repertoárjában:) Még az idősebb korosztály is dicsérte, pedig ők a "csak zenekar lehet egy igazi esküvőn" típusúak 😀

Barbi & Àdàm itt: DJ PITT Esküvői DJ

Kedves leendő Menyasszonyok!

Ha azon gondolkoztok, hogy dj-t szeretnétek az esküvőtökre, ne keressétek tovább, mert a legjobb ember oldalán vagytok!

Teljes porfizmussal hatalmas MARATONI bulit csinált nekünk a nagy napon. 🙂 🙂 🙂

Én eleinte zenekart szeretem volna, de egy pillanatra sem bántam, sőt ha újra kezdeném,nem is gondolkoznék.

Tiszta szívből ajánlom Mindenkinek!

Ja és még 1 plusz: a többi szolgáltató is nagyon örült, hogy Petivel dolgozhattak, mert nem csak Ránk, a Vendégekre hanem a többi szolgáltatóra (CM, fotós, videós) is figyelt.

Szóval Csajok hajrá mert 1 hétvégén csak 1 helyen tud lenni 🙂

Üdv Barbi

Tündi és István itt: DJ PITT Esküvői DJ

Kedves Pitt, Erika,

Nagyon örülünk, hogy hozzájárultatok a Nagy Napunk feledhetetlenné tételéhez! Köszönjük szépen a sok jó zenét, amikre egy fantasztikus buli kerekedett hajnalra!

Üdv,
Tündi és István

Erika&István itt: DJ PITT Esküvői DJ

Többet kaptunk mint amire valaha is gondolhattunk volna. Profin összerakott zenék, minden igényünket figyelembe véve sikerült a hangulatot a tetőfokára emelni. A 25 éves ezüstlagzinkra is őket fogjuk hívni 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Imádjuk őket!

Dorka&Zsolti itt: DJ PITT Esküvői DJ

Köszönünk szèpen mindent!!!

Nagyon jól éreztük magunkat!

Szuperül összeraktátok az egészet!

Mindenkinek tetszett!Üdv: Zsolti&Dorka

Bernadett & Norbi itt: DJ PITT Esküvői DJ

Balázsovits Péter Djpitt és Erika!Iszonyatosan jó bulit csináltatok, a legjobb zenékkel és hangulattal 😊 Mindenki jól érezte magát és azt érezték, hogy az éjjel soha nem érhet véget 😊 Nagyon köszönjük nektek!

Vanya-Lőrincz Veronika itt: DJ PITT Esküvői DJ
Szuper, alázatos, segítőkész és nagyon érzi a vendégeken, hogy milyen zenét igényelnek! Mindenkinek csak ajánlani tudom és szoktam is!

Felkészült, szórakoztató, igényesen összeállított programmal, a párok és a vendégek kéréseit is figyelembe véve működik együtt, ezzel boldoggá téve mindenkit! Nagyon szeretjük, mindenkinek ajánljuk! Életünk egyik legszebb napját azóta is emlegetik a vendégek és ebben nagy jelentősége volt a szuper hangulatnak! Köszönjük!

Anita & Norbi itt: DJ PITT Esküvői DJ

Nagyszerűek vagytok, örülök, hogy Ti voltatok ott életünk legszebb napján. Nagyon szépen köszönjük!

Anna & Zoli itt: DJ PITT Esküvői DJ

...Mi pedig nagyon szépen köszönjük a humoros szórakoztatást és a nagyszerű zenéket

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»