Technikai információk

A rendezvény helyszínén amire szükség van: (Nagyon fontos, hogy a szertartàshangosítàson kívül, szabad èg alà nem helyezünk ki technikai eszközöket, csak esőtől és közvetlen napsütéstől vèdett fedett tér alà.)

  • 1db asztalra és földelt szabvány konnektorra
    (Az asztalt előre érdemes lebeszélni a helyszínnel, hogy abrosszal vagy kasírral dekorálják) 
    Az összes hang illetve fénytechnika mobil, tehát kulturáltan, alkalmazkodva a hely adottságaihoz állványokon vannak elhelyezve. Ami nem igényel állványt az a fényvarázs spotlámpák, amik a földről felfelé világítják meg az oldalfalat és a mennyezetet egész éjjel fényárban úsztatva.

A kipakolt felszerelés mennyisége zenekari megjelenést biztosít,  ami miatt ketten érkezünk a helyszínre és kb. a vendégek érkezése előtt két órával megkezdjük a technikai beszerelést. Ennek főleg azokon a helyszíneken van nagy jelentősége ahol egyben a szertartás is zajlik majd. Így pl. egy kerthelyiség komplett behangosítását is zökkenőmentesen megoldjuk.  A külföldi vendégekkel angolul tudunk kommunikálni.

Amit biztosítok:

  • Aktív hangfalakat, a helyszín méreteihez és a vendégek létszámához igazodva.
  • 3 db Fényeffektet (amik színes mozgó gömbökkel dekorálják az egész táncteret és a helyszín oldalfalait) szintén állványokon elhelyezve
  • 6 db Spotlámpát vagy színes derítőlámpát (ezt a helyszín körülményeihez és a pár igényeihez igazodva).Egész estére 1db vezeték nélküli mikrofont a ceremóniamester és egyéb beszédek részére. Vendégek érkezésétől számítva indul a zeneszolgáltatás beleértve a vacsora időtartamát is, ami általában szalonzene (jazz, latinos gitárzenék, filmslágerek stb.).

Ceremónia hangosítás:

Az adott helyszínen amennyiben a pár megbíz, szívesen vállaljuk a ceremónia hangosítását is. Ilyenkor külön állványos hangfalat helyezünk a ceremónia helyszínre miután a benti rendezvényterem beszerelésével végeztünk.

Biztosítunk zenekari keverőt,  zenelejátszó eszközt és a szertartásvezető részére egy db állványos mikrofont. Ilyenkor a párral előzőleg egyeztetett különböző zenéket is visszük (bevonuló,instrumentális háttér,stb.)  és a vendégek gyülekezésétől számítva az egészet fel is keverjük amit igény szerint a videósok kiváló minőségben rögzíteni tudnak. Ceremónia után még szokott szólni a háttérzene a közös csoportkép és fényképezkedés alatt majd a bevonulást követően a benti technika veszi át a további szórakoztatást.
Ez azért is praktikus mert a vendégeknek érkezésüktől kezdve egy percet sem kell lenniük a nyomasztó csöndben.

Kérj egy ajánlatot!